Parquet laminat o sintètic

Quan es vol tenir la mateixa sensació que amb un paviment de fusta natural però no s’està disposat a les cures que aquest suposa, o bé quan es tracta d’espais amb un ús molt intens, la millor alternativa són els parquets laminats.

Actualment hi ha gran varietat d’acabats i amples de lama. En els parquets laminats s’ha evolucionat molt quant a reproducció de colors i textures de fusta, donant com a resultat uns materials amb gran presència i excel·lents prestacions.

A Fustalia treballem amb les millors marques i podem assessorar-lo sobre quin material s’adapta més a les seves necessitats. A més, som experts en col·locació de parquet i tenim especial cura en tots aquells ajustos que suposa aquest tipus de pavimentació (ajust de portes, instal·lació de sòcols, etc)

El parquet sintètic o laminat es classifica en funció de la seva resistència a l’abrasió (de menor a major: AC3, AC4, AC5) i l’impacte (de menor a major: IC1, IC2, IC3). A l’hora d’escollir un parquet laminat no només hem de tenir en compte l’estètica sinó que hem de tenir present l’ús que tindrà.