Persianes de fusta

Amb les persianes és possible graduar l’entrada de llum en interiors d’habitatge, en porxos o terrasses. Això permet crear zones d’ombra -a mig camí entre l’interior i l’exterior- que ajuden a optimitzar els recursos a l’hora de climatitzar els espais.

Per a la fabricació d’aquests elements tradicionalment s’ha fet servir la fusta i tot i que li han sortit durs competidors amb l’alumini i el PVC, cap d’ells iguala les seves qualitats estètiques i tècniques.

Fustalia fabrica persianes mallorquines de fusta i de forma tradicional, respectant les proporcions de muntants i lamel·les -ja siguin, aquestes, fixes o mòbils- de manera que s’adapten a la perfecció a aquells edificis antics que han estat objecte de rehabilitació, o aquells als quals es vulgui dotar d’un element tan útil i propi de la cultura mediterrània.

Fustalia també fabrica panells corredissos i fixos amb lamel·les de fusta sobre bastidors d’acer, donant resposta a la necessitat d’un llenguatge modern per solucionar un problema de sempre; el control solar per a un major confort a la llar.