Servicios-Fustalia

Serveis de fusteria

Fustalia ofereix un servei integral que comprèn tots els aspectes relacionats amb la fusta: portes, finestres, parquets i tarimes, revestiments, cuines, armaris i vestidors, i mobles a mida per banys, dormitoris o saló.

El fet de què Fustalia tingui una tradició d’ebenistes, permet oferir els serveis de restauració, rèplica i talla en fusta. En aquest sentit esdevé un perfil industrial molt adequat per a treballar en rehabilitacions.

Fustalia també ajuda a fer el trasllat d’aquelles peces de mobiliari que requereixin una manipulació professional: el mobiliari especial és desmuntat amb cura, traslladat i tornat a muntar en destí sense que la peça pateixi danys i fent els ajustaments necessaris que la seva nova ubicació necessiti.

“Quan ets un fuster i estàs fent una bella calaixera, no faràs servir un tros d´aglomerat al darrere, tot i que estigui pel costat de la paret i ningú mai ho vegi. Sabràs que hi és, així que també faràs servir una bona peça de fusta en la part posterior. Per dormir bé a la nit, l’estètica i la qualitat s’han de portar fins al final.” Steve Jobs